Wie wil en kan Duvel helpen?!

van totaal € 3.000 (57%)

Hallo!

Graag stel ik mijzelf even aan je voor: Mijn naam is Duvel, ik ben een rottweiler teefje van 2 jaar oud.
Helaas ben ik door privé omstandigheden in het asiel terecht gekomen.
Mijn verzorgers hier noemen mij een lieve, gezellige, knappe dame en dat kan ik alleen maar beamen :)

In de aanloop naar mijn plaatsing is gebleken dat ik een paar deukjes heb opgelopen, waar wij nog even mee aan de slag wilden gaan.
Ik ben hierin enorm vooruit gegaan en ik was klaar om naar een nieuw huisje te gaan.

En toen...

Alles ging dus supergoed! Totdat ik drie weken geleden tijdens het spelen last kreeg van mijn achterpoot. Ohjee! Na onderzoek en foto’s is gebleken dat mijn kruisband aan het scheuren is. Om deze reden heb ik een operatie nodig. Mijn verzorgers en ik willen niet wachten totdat mijn kruisband helemaal doorgescheurd is, omdat dit mij heel veel pijn zal geven.

Maar er is hoop!

Er zijn voor mij meerdere operaties mogelijk, één daarvan kan pas gebeuren als de kruisband helemaal is doorgescheurd. Tot die tijd zal ik dan met pijn moeten blijven lopen, wat al niet leuk is, maar ook mijn gedrag in het asiel niet ten goede komt. Geen ideale oplossing dus!
De tweede optie is beter, dit is een operatie die nu al kan gebeuren. Het is een pittige en iets duurdere operatie, maar zal mijn leven snel weer een stuk leuker maken. Het geeft mij opnieuw de kans mijn toekomstige baasje te kunnen vinden waar ik zo naar verlang.
 
Graag zou ik jullie willen vragen om mij te helpen om weer als een blije speelse hond door het leven te gaan. 

Help jij mee om de operatie van Duvel te bekostigen?
Dankjewel voor jouw steun!

Bekijk alle
12-01-2020 | 20:29
03-01-2020 | 15:22
11-12-2019 | 00:23
10-12-2019 | 06:21 Ik heb zelf inmiddels mijn vierde Rottweiler in 34 jaar. Het is een fantastisch ras. Ik hoop Duvel dat je snel geopereerd mag worden en je gouden mand vindt. Tot, toi, toi.
04-12-2019 | 16:46 Omdat alle dieren een goed leven verdienen en operaties kostbaar zijn
Bekijk alle

Berichtje van Duvel

04-11-2019 | 14:54 Jullie zijn vast allemaal ontzettend benieuwd hoe het met mij gaat.En gelukkig gaat het steeds wat beter!We zijn op controle geweest bij het MCD en mijn wond geneest heel goed. De hechtingen zijn verwijderd en ik heb al een stuk minder pijn.Ik mag nu elke dag 3x 5 minuutjes wandelen, wat een feest!En als ik het goed doe, dan mag ik volgende week weer wat langer wandelen. Joepie!Ik ben heel blij dat ik een frisse neus mag halen en eventjes naar buiten kan. Duimen jullie mee dat mijn herstel goed verloopt?Dankjewel :)
Lees meer